Építészeti tervezés

epiteszeti-tervezesÉpítészeti tervezés – komplett engedélyezési és kiviteli tervek.

Cégünk, az Ambrus Acélszerkezet Kft., acélszerkezetek,  acélszerkezetes épületek, ipari és mezőgazdasági létesítmények,  középületek és lakóépületek jelentős magyarországi gyártója. Azonban nem csak a kivitelezést végezzük saját szakembereinkkel, hanem az építészeti tervezés folyamatát  is cégen belül végezzük, képzett,  felkészült, tapasztalt szakembereink közreműködésével.
Az építészeti tervezés az épületek és építmények létrehozásához szükséges mérnöki tevékenységet jelenti. Ez a feladat azonban rendkívül sokrétű, számtalan különböző szempont figyelembe vételét kívánja meg, úgy mint:  beruházói igények, szakmai és jogi szabályozások, funkcionalitás, esztétikum, gazdaságosság, megvalósíthatóság, akadálymentesség, stb.
Ha Ön építtetni szeretne, feltétlenül olyan cégre, olyan  szakemberekre van szüksége, akik kellő jártassággal rendelkeznek ezeken a területeken. Az Ambrus Acélszerkezet Kft. szakembergárdája az elmúlt több mint egy évtized alatt számtalan referenciával bizonyította már, hogy magas színvonalon képes megfelelni a követelményeknek. Tiszteljen meg bizalmával, hogy Önnek is bebizonyíthassuk, jól döntött, amikor cégünket választotta!