Cégünkről

Acélszerkezetes épületek tervezése,gyártása, kivitelezése - Ambrus Acélszerkezet Kft. - AmbrusTerv – Cégünk,  az Ambrus Acélszerkezet Gyártó és Építő Kft., már több mint egy évtizede tevékenykedik az építészeti tervezés, acélszerkezet gyártás, és acélszerkezetű ipari és mezőgazdasági létesítmények, valamint köz- és lakóépületek kivitelezése területén.
Eleinte saját tulajdonú ingatlanokon társasházak, sorházak, különálló családi házak építése lett főtevékenységünk. Később, az ingatlanpiac változásával mi is változtattunk, és jelenleg az acélszerkezet gyártás és acélszerkezetű épületek tervezése, gyártása, és teljes kivitelezése teszi ki  tevékenységünk legnagyobb részét.
Lőrinci Ipartelepen 1000 m² lakatos üzemünkben egyedi acélszerkezeteket, könnyűszerkezetes épületelemeket, csarnokvázakat gyártunk és szerelünk. 2011-ben az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak Magyarországi Operatív Program támogatás rendszerébe benyújtott, telephely-fejlesztési pályázatunk nyert.  Cégünk 2012.06.11-én kötötte meg a kivitelezői szerződést az új gyártóüzem megvalósítására és elkezdődtek a kivitelezési munkálatok.  A projekt 2014 nyarán sikeresen befejeződött.